Over ons

Boys in Camp Nou

‘Tja, wat moet je anders met je tijd?’ Dat moeten wij alle vier ooit eens gedacht hebben. Want over voetbal praten, voetbal kijken, voetbal spelen: dat kan niet eens per week, een half uurtje. Om in clichés te spreken: dat adem je. Dat is liefde.

Maar wie zijn wij dan?

Vlnr:

Tim van Boxtel (@Timboxtel)
Voorliefde voor net niet voetballers als Lasse Schöne en Rafael van der Vaart en voor gekke karakters als Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba. Supporter van Tottenham Hotspur, Barcelona en Ajax. Gek op Spanje en het Spaanse voetbal. Heeft het niet op koopclubs.

Sander Koreman (@sKoreman)
Wordt blij van Ajax, de goden van FC Barcelona, Francesco Totti en Raúl. Mooi-weer-voetballer bij het sterrenteam VV Oosterhout 3.

Daan de Jong (@DaandeJong93)
Er gaat niets boven live voetbal. Bezoekt daarom veel wedstrijden van NAC Breda, Willem II en Feyenoord. Geniet vaak vanaf de perstribune van het spelletje, maar staat net zo graag te schreeuwen tussen de harde kern. Houdt van onvoorspelbare voetballers en is er zelf ook een, spelende voor Taxandria en FC Loesoe.

Dennis Kas (@Dennis_Kas)
Heeft altijd gelijk. Liefhebber van Atlético, Juventus (Pirlo), de Azzurri, Barcelona, Ajax en sinds dit jaar lid van de Pellè-fanclub. Kan ook genieten van een goeie pot amateurvoetbal. De enige die het zag zitten in Cvitanich en Lodeiro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s